Enhjørningen

Always be yourself

Unless you can be a unicorn

Then always be a unicorn

 

Da er jeg igang med min første blogg, hvem hadde troet det?

Svert vanskeligt at finde navn til bloggen, men nå ble det enhjørning eller enhjorning. Jeg har altid været facineret av det eventyrlige og enhjørningen har altid været blant mine favoritter.

Jeg har lest at enhjørningen symbolisere sjælens øye, og at det lange snoede horn symbolisere forening av motsetninger, eller en konsentrasjon av kraft - en helbredende kraft.

Enhjørningen betragtes som ædel, venlig, ren og uskyldig, stolt og nysgjerrigt, samtidigt med at den er vild og sky og sjendent lader seg finne, tæmme og binde.

 

Enhjørningens symbolik vil jeg ønske at kunne gjøre bruk av i mitt mål for 2015, hvilket er grunnen til at jeg har startet denne blogg. Jeg kunne have valgt et navn på bloggen der specifik peger på mit mål, men jeg ønsker at holde muligheten åpen for at kunne skrive om annet end mit mål, og at kunne forsætte med at blogge hvis lysten er der :-)

 

Men først litt om meg :-)

Jeg er 36 år og mor til en 1-åring jente. Jeg er fra danmark, men bosat i norge og forsøker at lære meg at tale og skrive norsk, det er litt svert da våre sprog er så like, at jeg ofte kommer til at slå over i dansk... Og så er jeg vel litt som en enhjøring... :-D ;-) :-D

 

Nå litt om mitt 2015 mål.

Basis: Jeg skal gå ned i vekt (ikke tabe meg, da jeg aldrig ønsker at genfinne de tabte kilo ;-) ). Jeg skal i løpet av 2015 gå ned 35-40 kilo og i juli skal jeg helst være nået halvvejs i mål!

Plan: Først skal jeg slutte med at spise godter og til at starte med har jeg meldt meg med i en FB-gruppe der starter mandag d.5.januar og forsætter til marts, hvor man ikke må spise godter, men dog må få en cola eller lignende hver lørdag (jeg har den sidste laaange tid fået utviklet meg et dagligt godte/sødt forbruk, så jeg tenker at godte-slut i dagligdagen vil giver de første kilo nogle spark...).

Dernest skal jeg have utfaset al mit sukker bruk i dagligdagen inkl. i kaffen.

Jeg skal skjære ned på og med tiden utfase kulhydrater/melprodukter fra min mat, bortset fra langtidshevet dansk rugbrød, og bevege meg i paleo retningen, dog sterkt inspireret av vegetarisk mat i samtidig.

Mælkeprodukter skal også utfases mere eller mindre, men jeg vil dog forsat bruke ost fra tid til annen :-)

 

Når da kom jeg litt igang med at blogge :-)

Imorgen vil jeg kanskje legge til vekt data, da i morgen er første dag i "ingen godterier" projektet :-)

Men nå vil jeg gå i seng!

Natter :-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits